Advario

Advario is één van ‘s werelds grootste partners op het gebied van onafhankelijke opslag voor petroleumproducten, biobrandstof, chemicaliën en gassen. We zijn sterk ingebed in de sector en vormen een cruciale schakel in het productieproces van heel wat bedrijven. In België zijn wij actief op twee terminals: Advario te Kallo en Advario te Lillo. De focus van Advario ligt op Operational Excellence, maximale veiligheid, duurzaamheid en bescherming van mens en milieu. Als internationale familieonderneming delen we vier centrale waarden: we zijn toegewijd om elkaar met respect te behandelen, integer op te treden en rekenschap en verantwoordelijkheid te aanvaarden.

 

We hebben regelmatig vacatures voor technische talenten zoals operators, onderhoudstechniekers, ingenieurs en projectmanagers. Ook voor onze diensten als Finance, Logistiek en Client Relation & Services zijn we vaak op zoek naar nieuw talent. Ben jij een positief ingestelde ‘teamplayer’ met zin voor initiatief? Dan match je alvast met onze cultuur! Ben je een gedreven starter met internationale ambities? Dan hebben we verschillende trainee programma’s in de aanbieding.

 

Between the world’s oil fields and the users of derivative products, independent terminal networks like Advario perform vital connecting services. Independent storage terminals are not owned by the clients they serve and do not own any of the products they handle.

Mindmap

Contactgegevens

Advario

Scheldelaan 450

2040 Antwerpen