Organisatie We Are Chemistry

Ontdek ons unieke jobevent – een initiatief van POM Antwerpen dat de chemie, kunststoffen en life sciences cluster in de provincie Antwerpen op een frisse manier in de kijker zet.

Op 27 maart 2024 vond de 12de succesvolle edities van het We Are Chemistry event – ‘Meet the pro’s, Find the job’ plaats in Bluepoint Antwerpen. We brachten een 350-tal studenten en jonge werkzoekenden samen, op zoek naar hun droomjob in de chemie, farma of kunststoffen!

POM Antwerpen is hoofdorganisator en initiatiefnemer. Provincie Antwerpen en essenscia vlaanderen steunen het project.

Want denk maar eens na, chemie, kunststoffen en life sciences zijn overal, geven kleur aan je leven, zijn de toekomst! We willen tonen hoe de Antwerpse cluster naar veelheid aan producten de meest diverse ter wereld is en dat de grote concentratie van wereldspelers en nichespecialisten in onze regio ronduit uniek is.

Daarnaast willen we jongeren en werkzoekenden een inzicht geven in wat ‘Werken in de chemie, kunststoffen en life sciences’ betekent. Door gericht de innovatie, diversiteit en veelheid aan dagdagelijkse toepassingen die ontspruiten uit onze bedrijven in de verf te zetten en de specifieke kenmerken van de chemie toe te lichten, willen we jonge mensen warm maken voor de sector. Zo willen we hen leiden naar een uitdagende en boeiende job met tal van doorgroeimogelijkheden.

Logo WeAreChemistry logo Essencia Provincie Antwerpen logo POM Antwerpen Logo JobAt - logo

Het We Are Chemistry team

WeAreChemistry - Jill

Jill van Hoydonck

Projectcoördinator

WeAreChemistry - Isabelle

Isabelle Verdonck

Projectmederwerker

WeAreChemistry - Hilde

Hilde Kegels

Projectmederwerker