BASF

Bij BASF creëren we chemie voor een duurzame toekomst. We combineren economisch succes met milieubescherming en sociale verantwoordelijkheid.

Via wetenschap en innovatie helpen we onze klanten in bijna alle sectoren om antwoorden te bieden op de huidige en toekomstige behoeften van de samenleving.

 

Met ruim 50 installaties is BASF Antwerpen het grootste geïntegreerde chemische productiecentrum van België. Als bedrijf blijven we innoveren en willen dit zo duurzaam mogelijk doen, door onze processen steeds meer future proof te maken. Onze site draait al volledig op groene stroom. Maar ons ultieme doel is om de eerste klimaat-neutrale site te worden. En daarmee zijn we goed op weg.

 

Met zo’n 3700 collega’s bij BASF Antwerpen blijft het van belang dat er op de werkvloer een open en familiale werksfeer heerst. Bij ons ben jij geen nummer en word je deel van het BASF team. Wij blijven als bedrijf uitbreiden: welke achtergrond je ook hebt, bij ons vind je verschillende stages en jobs met kansen om jezelf te ontplooien in een hoogtechnologische en inspirerende werkomgeving. Zo heten wij elk jaar dynamische, gepassioneerde en creatieve teamplayers welkom met verschillende specialisaties.

 

We bieden een fijne en aangename werkomgeving waar je jouw ambitie kan verwezenlijken. Dit allemaal naast een aantrekkelijk salarispakket met de verschillende voordelen, zoals maaltijdcheques, mogelijkheid tot bedrijfswagen, pensioensparen, pakket aan verzekeringen en internetvergoeding.
Word jij deel van ons team? Kom een praatje maken aan onze stand over interessante kansen voor jou!

 

Mindmap

Contactgegevens

Recruitment & selection

BASF Antwerpen NV

Haven 725

Scheldelaan 600

2040 Antwerpen