Bayer

Bayer is een innoverende onderneming van wereldformaat met een geschiedenis van meer dan 150 jaar en kerncompetenties op het gebied van gezondheidszorg en landbouw. We zijn steeds op zoek naar verbetering en vernieuwing, zowel voor producten als voor processen.

We handelen duurzaam, ethisch en sociaal verantwoord, waarbij we rekening houden met milieu en omgeving. Bayer Agriculture Antwerpen telt ongeveer 700 medewerkers. Er worden door 5 productie-eenheden chemicaliën geproduceerd. De eigendom van deze productie-eenheden behoort toe aan Bayer, Eastman, Flexsys en Henkel. Alle vaste personeelsleden (een 700-tal vaste medewerkers) die op de Antwerpse site werken, hebben een Bayer-statuut.

 

In Antwerpen hebben we niet alleen productie-eenheden maar ook allerlei ondersteunende diensten. Naast technische profielen, zoals procesoperatoren, mechaniekers, meet- en regeltechniekers en ingenieurs, hebben we regelmatig o.m. administratieve, boekhoudkundige en logistieke profielen nodig.

 

Er is een aangename no-nonsense cultuur met open communicatie op alle niveaus en ruimte voor sociale contacten. Er zijn talrijke doorgroeimogelijkheden, maar je moet je kansen zelf grijpen. We bieden intern veel trainingen en opleidingen aan: als mensen zich voortdurend blijven ontwikkelen, draagt dat bij aan een positieve ontwikkeling van het bedrijf als geheel.

Mindmap

Contactgegevens

Kurt Van Goidsenhoven

Campus Recruiter

Bayer Agriculture bvba

België

Haven 627, Scheldelaan 460

B-2040 Antwerpen