ExxonMobil

ExxonMobil, een van de grootste beursgenoteerde internationale olie- en gasbedrijven, gebruikt technologie en innovatie om te voldoen aan de stijgende wereldvraag.

 

Alle kunststoffen zijn hun bestaan ooit begonnen als een oliefractie. ExxonMobil Chemical is gespecialiseerd in het vervaardigen van chemische bouwstenen voor de kunststoffenindustrie en gebruikt daarvoor grondstoffen van ExxonMobils raffinaderijen of eigen chemische fabrieken. Met behulp van chemische reacties kunnen deze bouwstoffen omgevormd worden tot allerhande nieuwe producten die ons het leven makkelijk en duurzaam maken. Polyethyleen is daar een voorbeeld van.

 

Dankzij polyethyleen blijft ons voedsel langer vers(inpakfolie), groeien gewassen beter en verbruiken deze minder water(landbouwfolie), kunnen we op een veilige manier meer elektrisch vermogen transporteren over dezelfde geleiders(kabelisolatie) en kunnen we gebruiksgoederen lichter ontwerpen, zonder in te boeten aan stevigheid.

 

Met voortdurende grote en kleine investeringen zorgt ExxonMobil ervoor dat de installaties modern en efficiënt blijven en dat de concurrentiekracht van de raffinaderij overeind blijft. Alleen al sinds 2008 werd er – tegen de stroom in – voor twee miljard dollar geïnvesteerd in de raffinaderij, die daarmee tot de modernste en meest energie-efficiënte in haar soort behoort.

 

De positie van groot beursgenoteerd bedrijf hebben wij verworven door de uitzonderlijke talenten van onze medewerkers te combineren met onze eersteklas resultaten die we behalen overal waar we actief zijn. We geloven in onze mensen en zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent. Daarom bieden we onze medewerkers alle mogelijkheden om hun vaardigheden te ontwikkelen. Iedereen die bij ExxonMobil aan de slag gaat, kan niet enkel op een job rekenen, maar op een echte loopbaan. Opleiding, jobrotatie en flexibiliteit zijn de sleutelelementen van een succesvolle loopbaan in ons bedrijf.

 

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers met een passie voor techniek.

 

Ben jij binnenkort master of professionele bachelor in de richtingen elektromechanica, procestechnieken of chemie of ben jij in het bezit van een A2 diploma met relevante ervaring in één van deze richtingen? Hou je van teamwork, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, oog voor veiligheid, gezondheid en milieu en een flinke dosis flexibiliteit? Dan ben jij misschien wel dé geknipte persoon om bij ExxonMobil aan de slag te gaan.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een interessante, uitdagende en veelzijdige functie. Je kan rekenen op continue aandacht voor jouw individuele ontwikkeling. Specifieke interne en externe opleidingen en “on the job” trainingen zullen dienen om jouw vakkennis aan te vullen en op peil te houden.

 

Afhankelijk van de functie en de locatie zal je werken in een voltijds ploegensysteem, in een 5-ploegensysteem of in flexibele dagdienst. Je geniet hierbij steeds van een soepele verlofregeling.

 

Wij bieden onze medewerkers eveneens een mooi salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vele extra voordelen waaronder een fietsleaseplan, ziektekostenverzekering en een pensioenfonds.

 

De vestigingen van de Antwerpse Manufacturing Sites van ExxonMobil in België (Antwerpen, Zwijndrecht en Meerhout) maken deel uit van ExxonMobil Corporation, de grootste petrochemische onderneming in de wereld.

Mindmap

Mindmap ExxonMobil