Johnson&Johnson

Onze ambitie

Bij Johnson & Johnson zetten we de gezondheid van mensen centraal. Onze inzichten en ervaring op het gebied van innovatie in de gezondheidszorg stellen ons in staat om te bouwen aan een wereld waarin complexe ziekten voorkomen, behandeld en genezen worden. Wij werken aan behandelingen die slim en innovatief zijn, op maat van patiënten wereldwijd.

 

Van Janssen naar Johnson & Johnson Innovative Medicine

We brengen onze medisch technologie- en farmaceutische bedrijven, MedTech en Janssen, samen onder de naam Johnson & Johnson. Zo tonen we onze collectieve kracht in de gezondheidszorg. Janssen heet voortaan Johnson & Johnson Innovative Medicine.
Janssen maakt al sinds 1961 deel uit van de Johnson & Johnson-familie en staat bekend om haar drijvende kracht in de groei en innovatie van farmaceutische geneesmiddelen.

Onze nieuwe naam heeft geen invloed op ons productaanbod, kwaliteit en onze samenwerking met onze partners. Ons doel blijft hetzelfde – een grote invloed hebben op de gezondheid van mensen

Door onze ervaring en kennis inzake innovatieve geneesmiddelen en medische technologie bevinden we ons in een unieke positie om te innoveren in het volledige spectrum van de gezondheidszorg.

 

Johnson & Johnson Innovative Medicine, pionier in medische doorbraken

Wereldwijd staan patiënten aan de basis van onze wetenschappelijk onderbouwde innovatie, die elke dag opnieuw evolueert en levens redt. Door nauwgezette wetenschap met menselijk inzicht toe te passen, pakken we de meest complexe ziekten van onze tijd aan en werken we nu al aan de geneesmiddelen en nieuwe behandelingen van morgen.
Wij innoveren elke dag, in alle onderdelen van ons bedrijf, om baanbrekend werk te blijven leveren in preventie, behandeling en genezing. Daarom optimaliseren we op elk moment ons hele onderzoeks-, ontwikkelings- en distributieproces.
We zetten ons in voor onze patiënten, bij elke stap die we zetten. We doen dit via baanbrekend werk, waar we de link leggen tussen het laboratorium en het dagelijks leven. Onze gevarieerde portfolio omvat meerdere therapeutische gebieden in oncologie, immunologie, neurowetenschap, cardiovasculair, pulmonale hypertensie en retina.

 

Johnson & Johnson MedTech, innoveert op het snijvlak van biologie en technologie

Met onze geavanceerde technologieën verleggen we de grenzen van wat mogelijk is in de geneeskunde, van complexe mapping tot robotondersteunde chirurgie. Ons doel is om interventionele, orthopedische, chirurgische en oogzorg naar een hoger niveau te tillen, geleid door biotechnologische innovatie.
Met onze innovaties op het raakvlak van biologie en technologie, ontwikkelen we de volgende generatie slimmere, minder invasieve behandelingen op maat van de patiënt.

Mindmap

Contactgegevens

Johnson&Johnson

Turnhoutseweg 30

2340 Beerse