Janssen Pharmaceutica

Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson is een wereldwijde leider in de gezondheidszorg. Johnson & Johnson heeft meer dan 144.000 werknemers wereldwijd.

Meer dan 5.400 werknemers zijn werkzaam bij Janssen in België. De activiteiten op onze 8 Belgische sites omvatten de volledige farmaceutische cyclus: van het vroege onderzoek & de ontwikkeling, via productie en de distributie tot de toegang voor patiënten. Bij Janssen houden we nooit op met het creëren van een toekomst waarin ziekte tot het verleden behoort. Samen met externe partners streven onze onderzoekers naar nieuwe medische doorbraken en ontwikkelen ze behandelingen en vaccins voor de meest ingrijpende aandoeningen en complexe medische uitdagingen. We richten ons op gebieden van de geneeskunde waar we het grootste verschil kunnen maken: Cardiovasculaire & Metabole ziekten, Immunologie, Infectieziekten en Vaccins, Neurowetenschappen, Oncologie en Pulmonale Hypertensie.

 

Janssen is een bedrijf in volle ontwikkeling, dat betekent dat we continu op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Of je nu ingenieur bent, chemicus, technicus of marketingspecialist, of je nu net bent afgestudeerd of al een ervaren professional: elke medewerker heeft zijn of haar unieke plaats binnen ons bedrijf, mét doorgroeimogelijkheden. Studenten en doctoraatsstudenten geven we voldoende ruimte om het bedrijf te ontdekken. Zo hebben we verschillende programma’s ingericht om je gedurende langere tijd kennis te maken met onze organisatie, en dit door middel van stages en/of post-doc programma’s.

 

In alles wat we doen, staat de patiënt centraal, waarbij innovatie en duurzaam ondernemen centraal staan in de manier waarop we dat doen.

 

In 1953 richt dr. Paul Janssen Janssen Pharmaceutica op, met maar één doelstelling: meer levenskwaliteit bieden aan de patiënten door de ontwikkeling van steeds betere geneesmiddelen. Vandaag is Janssen één van de meest vernieuwende farmaceutische bedrijven in de wereld. Het Onderzoek & Ontwikkelingscentrum in Beerse ontwikkelt producten voor een groot aantal ziektedomeinen, die in Merksem worden getest bij gezonde vrijwilligers. De productiesites in Beerse, Geel en Olen bevoorraden de patiënten wereldwijd.

Mindmap

Contactgegevens

Janssen Pharmaceutica

Turnhoutseweg 30

2340 Beerse