Lanxess

Wij maken auto’s lichter en zuiniger, treinen veiliger, golfballen sneller en vergezellen u onder water. We kleuren de Eiffeltoren, maken uw autobanden groener en helpen om zuiver drinkwater te voorzien.

LANXESS is een leider op het gebied van speciaalchemie, had in 2020 een omzet van 6,1 miljard euro en telt momenteel zowat 14.200 personeelsleden in 33 landen. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig in 60 productievestigingen. De kernactiviteit van LANXESS is de ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van chemische halffabricaten, additieven, chemische specialiteiten en kunststoffen. LANXESS heeft twee productiesites in België, waar samen ongeveer 950 medewerkers tewerk worden gesteld. In Lillo worden caprolactam en polyamide gefabriceerd en in Kallo worden glasvezel en rubberchemicaliën vervaardigd.’ LANXESS heeft als ambitieus doel om klimaat neutraal te zijn tegen 2040. Lees meer over hoe we deze doelstelling zullen bereiken op www.climateneutral2040.com.

 

Een carrière bij LANXESS
LANXESS biedt zijn medewerkers veel kansen en ondersteunt hen ook bij het uitbouwen van hun carrière. Met aantrekkelijke opdrachten, een uitgebreid trainingsaanbod, uitstekende toekomstperspectieven en opwindende carrièremogelijkheden maken wij het verschil.

Solliciteren bij LANXESS kan eenvoudig via onze website. Je kan hier al onze vacatures raadplegen en je hebt ook de mogelijkheid om spontaan te solliciteren. We hechten veel belang aan een volledig en overzichtelijk CV. Een motivatiebrief toevoegen is zeker een plus. Het geeft ons meer inzicht in waarom je de functie interessant vindt. Zien we op basis van je CV en motivatiebrief een match? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek. Naast de kwalificaties voor de job, toetsen we hier af of je past binnen de bedrijfscultuur van LANXESS. Want niet alleen wat we doen, maar ook hoe we het doen is belangrijk. Bereid je dus zeker voor op een aantal meer persoonlijk vragen. Dit kan je doen door op voorhand alvast na te denken over je interesses, je motivatie en je sterktes.

Mindmap

Mindmap Lanxess

Contactgegevens

Lanxess

Scheldelaan 420, haven 507

2040 Antwerpen