Nippon Gases

Wij creëren maatschappelijke waarde met innovatieve gasoplossingen die de industriële productiviteit verhogen, het menselijk welzijn verbeteren en bijdragen aan een meer duurzame toekomst.

Making life better through gas technology

 

De grondstof voor een groot deel van de activiteiten van Nippon Gases is eenvoudigweg de lucht die we elke dag inademen. Het basisprincipe is simpel: Nippon Gases zuigt lucht aan die wordt gefilterd en comprimeerd. Daarna wordt de lucht door extreme koeling vloeibaar gemaakt en gesplitst in zuurstof, stikstof en argon. Naast deze atmosferische gassen is Nippon Gases ook sterk in de productie van industriële gassen die onder andere worden gebruikt bij het maken van elektronica.

 

Nippon Gases, de Europese tak van Nippo Sanso Holdings, telt meer dan 3.000 werknemers en is actief in 13 Europese landen voor ruim 150.000 klanten en een omzet van 1,3 miljard euro. En dit alles met meer en meer aandacht voor de work life balans.

 

Hoe wij werken

Proactief, innovatief en samen.

  • Veiligheid

Veiligheid zit verankerd in onze cultuur en komt dus tot uiting in onze visie, onze missie, onze principes en kernwaarden, maar vooral elke dag op onze werkvloer.

  • Compliance

Zowel als onderneming en als werknemers streven we ernaar om bij alle bedrijfsactiviteiten ethisch te handelen.

  • Duurzame ontwikkeling

Wij geloven dat innovatieve, verantwoordelijke en duurzame ondernemingen een belangrijke rol spelen bij het bouwen aan een gezonde, bloeiende samenleving.

  • Diversiteit & inclusie

Diversiteit is een feit, inclusie is een keuze. Bij alle processen waar werknemers betrokken zijn is het dus onze prioriteit om bewuste keuzes te maken en vooroordelen weg te werken.

Mindmap

Contactgegevens

Nippon Gases N.V.

Lammerdries-Oost 29

2250 Olen