Oleon

Werk in je element

 

Heb je onze natuurlijke chemie al ervaren? Waarschijnlijk wel, want die is overal: van de tandpasta die je ’s ochtends gebruikt tot het brood dat je tijdens de lunch eet, de banden van je auto, de inkt op je papier en de kaarsen die je ’s avonds aansteekt.

 

Bij Oleon zijn we specialist in het omzetten van natuurlijke vetten en oliën in een breed gamma van oleochemische producten zoals vetzuren, glycerine, esters, dimeren, technische oliën, oleochemische specialiteiten en biodiesel. Die bieden we aan in een breed scala van markten, zoals cosmetica, voeding, gewasbescherming, industriële ingrediënten, smeermiddelen, coatings, detergenten en nog veel meer. We zijn toonaangevend in ons vakgebied en mee met de Europese top. Ambitieus, met beide voeten op de grond. Zo zijn we en zo willen we het blijven waarmaken.

 

Wereldwijd telt Oleon meer dan 1.000 medewerkers in 10 verschillende landen. Ongeveer de helft daarvan werkt in België op onze sites in Ertvelde (Evergem) en Oelegem (Ranst). We geloven dat ‘a natural chemistry’ veel meer inhoudt dan alleen onze producten. We gaan langetermijnrelaties aan met onze klanten, communiceren open met onze leveranciers, respecteren onze buren en investeren in onze medewerkers. Enthousiaste mensen die zich bij ons helemaal in hun element voelen, zijn meer dan welkom.

 

We willen dat jij in je job op je best bent en daarvoor moet alles kloppen. Heb jij de gretigheid om uitdagingen aan te gaan? Wil je met ons meegroeien? Leer ons beter kennen op http://oleon.com/careers

Mindmap

Contactgegevens

Oleon NV

Industriezone Ter Straten, Vaartstraat 220

2520 Oelegem