Soudal

Soudal is de grootste Europese onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU schuim voor zowel de vakman als de particuliere gebruiker.
Met meer dan 4000 werknemers en 78 filialen in 5 continenten is dit 100% Belgische familiebedrijf, uitgegroeid tot een internationale speler en expert in chemische bouwspecialiteiten.

Research & Development is diepgeworteld binnen de bedrijfscultuur van Soudal. Meer nog: het is één van de absolute pijlers van de indrukwekkende groei die het bedrijf de laatste decennia heeft gerealiseerd. De doorgedreven investeringen om de R&D expertise te versterken en nieuwe technologie in huis te halen met onder meer creatieve chemici en ingenieurs, leidde tot de bouw van het Soudal Research & Development Center. Het R&D Center in Turnhout is meer dan een uiterst modern gebouw opgetrokken met tal van Soudal hightech ontwikkelingen, het reflecteert een dieperliggende cultuur, een drang tot continue innovatie met open vizier naar de toekomst.

We kijken met enthousiasme en ambitie naar de toekomst. Net daarom hebben we nieuw talent nodig. Knappe koppen die mee vooruitkijken en koers zetten naar innovatie.

 

(YOU) build the future!

Bij Soudal willen we dat je jezelf bent en ervoor gaat! We waarderen de diversiteit in persoonlijkheid, achtergrond en cultuur.

We willen dat je je kunt richten op je persoonlijke sterke punten en kunt uitblinken in je vakgebied.
Diversiteit van ideeën en meningen leidt tot de creatieve en innovatieve oplossingen die we nastreven.

We willen dat je bij de Soudal familie hoort. Je bent geen nummer; je bent uniek en je welzijn heeft prioriteit. Wij investeren in het creëren van een werkomgeving waarin jij je thuis voelt.
We luisteren naar jouw mening, die je op je eigen manier kunt uiten op een veilige plek.

Bedankt dat je jezelf bent, want zonder jou zouden we Soudal niet zijn.

Mindmap

Contactgegevens

Soudal

Everdongenlaan 18

2300 Turnhout