Soudal

Dromen. Denken. Durven. Doen en Doorzetten. Dat is ‘the Soudal way’.

Soudal is de grootste Europese onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU schuim voor zowel de vakman als de particuliere gebruiker.

 

Met 4000 werknemers en 65 filialen in 5 continenten is dit 100% Belgische familiebedrijf, uitgegroeid tot een internationale speler en expert in chemische bouwspecialiteiten.

 

Doorgedreven investeringen in R&D, een jarenlange visie van innovatie, aanpassingen aan lokale marktbehoeften en state of the art productie legden de basis voor uitstekende prestaties.

 

We kijken met enthouasiasme en ambitie naar de toekomst. Net daarom hebben we nieuw talent nodig. Knappe koppen die mee vooruitkijken en koers zetten naar innovatie.

 

6 Redenen om te blijven plakken

  • Een zalige werksfeer
  • Ruimte & Vertrouwen
  • Je kan er 100% voor gaan
  • Groei gegarandeerd
  • Filevrij naar het werk
  • Next level Innovation

Voor ons ben je geen nummer. De collegialiteit op de werkvloer trekken we vaak door na de uren. Hierdoor blijven we vaak plakken door te sporten, quizen, de laatste vrijdag te vieren, …

 

Bij ons heerst er geen hokjesmentaliteit. Je krijgt de vrijheid om voluit te gaan voor je ding. Toon ons jouw ondernemerschap en durf je ideeën verdedigen.

 

Heb jij een no-nonsense mentaliteit gecombineerd met een gezonde portie verstand? Top, want ook bij Soudal communiceren we graag direct. Onze mensen zijn doeners. We nemen een beslissing en gaan er dan ook 100% voor.

 

Soudal groeit sterk. Dat zie je ook terug in onze functies. Die zijn breed in te vullen, waardoor je niet alleen sterk kan groeien in éénzelfde rol, maar ook verticaal en internationaal.

 

Deze reden is zeker mooi meegenomen. Omwille van onze locatie in Turnhout heb je nooit meer file op de weg naar je job. Heerlijk toch?

 

Innovatie staat centraal bij Soudal. Zet je talent in voor baanbrekende projecten en werk mee aan future-proof processen. Je ambities realiseer je samen met ons.

Mindmap

Contactgegevens

Soudal

Everdongenlaan 18

2300 Turnhout