TotalEnergies

TotalEnergies is een van de grootste internationale energiegroepen ter wereld, met 100.000 medewerkers in 130 landen.

TotalEnergies is een multi-energiegroep die brandstoffen, aardgas en elektriciteit met lage koolstof produceert en commercialiseert. Onze 100 000 medewerkers zetten zich in voor een betere, meer betaalbare, veiligere en schonere energie die toegankelijk is voor een zo groot mogelijk aantal mensen. Met een aanwezigheid in meer dan 130 landen is het onze ambitie om de wereldleider te worden op het vlak van duurzame energie.

De verantwoordelijke energie-wereldspeler worden, betekent de klimaat­uitdagingen in onze strategie opnemen en te voorzien in meer milieuvriendelijke energie.

 

TotalEnergies is sinds 1920 actief in België en heeft in Antwerpen drie grote geïntegreerde productiesites, waaronder de derde grootste raffinaderij van Europa. Het Antwerps platform telt om en bij de 1800 medewerkers. Dit platform zet de komende jaren volop in om de klimaatambities van TotalEnergies te implementeren.

 

Voor de drie sites in Antwerpen zijn we regelmatig op zoek naar gedreven Masters in Engineering en Bachelors Chemie – Procestechnologie –  Elektromechanica – Automatisering – Onderhoudstechnologie – Procesautomatisering  om onze teams van procesoperators en onderhoudsmedewerkers te versterken. Ook talenten met een TSO diploma die reeds ervaring hebben binnen de petrochemie kunnen bij ons terecht.

 

Show us what you’ve got.

Toon dat je in dezelfde waarden gelooft, dat je graag deel wil uitmaken van ons team en initiatieven durft te nemen. Durf vragen te stellen. Een sollicitatiegesprek is geen éénrichtingsverkeer: er wordt verwacht dat je vragen stelt om er zeker van te zijn dat je de geknipte persoon bent voor de job. Zo laat je ook je enthousiasme blijken voor deze functie. Enthousiasme zorgt ervoor dat je makkelijk contact maakt en een goede indruk achterlaat.

 

Waar zouden we staan zonder getalenteerde en gemotiveerde medewerkers die van TotalEnergies elke dag weer een uniek bedrijf maken? Zij zijn onze drijvende kracht. Onze medewerkers staan dan ook centraal. Vanaf je eerste werkdag word je begeleid: vorming en opleiding maken inherent deel uit van je loopbaan. Verantwoordelijkheidszin, zelfstandigheid en teamspirit zijn sleutelbegrippen van je inzet voor ons. In ruil bieden we je mooie carrièremogelijkheden binnen het bedrijf of TotalEnergies. Werken bij TotalEnergies betekent plezier, uitdaging, innovatie en continue verbetering.

 

Start your career with us and give wings to your ambitions!

Mindmap

Mindmap Total Energies

Contactgegevens

TotalEnergies Refinery Antwerp

Scheldelaan 16

2023 Antwerpen